Franke kjøkkenvask - Kvalitet og bæredyktighet

Med Franke kjøkkenvask får du høy kvalitet i alle ledd og en meget lang levetid. Franke-kjøkkenvask i rustfritt stål er laget av den beste kromnikkelstål. Fordelen med dette er først og fremst at din Franke-kjøkkenvask er svært motstandsdyktig mot rust og flekker, og den vil heller ikke skalle eller flasse av som mange andre gjør.

Når det gjelder kjøkkenvask i rustfritt stål er Franke verdens største produsent, og derfor kan de også stille svært høye krav til sine leverandører, slik at sluttproduktet blir av best mulig kvalitet.

I tillegg til kjøkkenvask fra Franke, har vi også en rekke andre kjente merkeprodusenter som blant annet Ifø, Blanco, Lino og Intra

Vi ønsker å være den ledende VVS-nettbutikken i Norden og hos oss vil du kunne finne blant annet kjøkkenvask fra Franke til mellom 20 og 60 prosent lavere priser enn de veiledende prisene som de fleste butikker forholder seg til.

Med over 30 års erfaring innen innkjøp, lagerhold og salg av produkter til våtrom, sørger vi for en komplett kjøpsopplevelse både før, under og etter ditt kjøp av en Franke-kjøkkenvask. Alle våre produkter leveres uten omkostninger på døren over hele fastlandet. Skulle det være at du ikke er fornøyd med din Franke-kjøkkenvask, har vi en 14 dagers angrefrist.

Har du spørsmål om våre produkter eller trenger du teknisk assistanse, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon eller e-post.

Vi gleder oss til en hyggelig handel.