banner_vvs_1_1

Fossbad Variant48 servantskap 150 - 180 cm med skuffer - Med Square dobbelservant

Tilgjengelighet: På lager
Only %1 left
Varekode:
Variant48
Leveringstid: ca 3 - 5 dager
28536,00 kr Vanlig pris 33572,00 kr

Fossbad Variant48 servantskap med skuffer

Med Square Evermite dobbel mineralservant

 • Dybde: 48 x Høyde: 64 cm.
 • Oppgitte mål på servantskap er med servant. Grep som er avbildet følger med.
 • Velg mellom ulike utførelser i rullegardin. 
 • Leveres i bredde: 150, 160 og 180 cm.
 • Vi tilbyr spesialtilpasning etter mål på bestilling. Ta kontakt med salgsavdelingen. 
 • Illustrasjonsfoto av møbel i miljø. Andre komponenter på bildet finner du under relaterte produkter. 
Leveringstid: ca 3 - 5 dager

Fossbad Variant48 servantskap med skuffer

Med Square Evermite dobbel servant

Variant48 er 48 cm dyp og inneholder servantskap fra 90- til 180 cm bredde.

90, 120 cm med Air servant og 150, 160, 180 cm med Square servant.

Serien kan kombineres med møbler som speilskap, høyskap, høyt sideskap, kommoder, veggkassetter og åpne hyller. Møbelserien gir rom for at du kan finne din stil enten du liker hvite utførelser, trestruktur, rette eller myke linjer.

Prisen inkluderer Square Evermite mineralservant. Servanten har dobbel kulp og integrert overløp. 

 • 150 cm møbelet: Servantskapet har seks myktlukkende skuffer med glass i sidene. Med Square Evermite mineralservant, mål: Kulp D:12 x B:50 cm.
 • 160 cm møbelet: Servantskapet har fire myktlukkende skuffer med glass i sidene. Med Square Evermite mineralservant, mål: Kulp D:12 x B:55 cm.
 • 180 cm møbelet: Servantskapet har fire myktlukkende skuffer med glass i sidene. Med Square Evermite mineralservant, mål: Kulp D:12 x B:55 cm.

 

Variant er Fossbad sin største møbelserie og inneholder servantskap fra 60- til 180 cm bredde, og en rekke tilhørende møbler som speilskap, høyskap og kommoder. Velg mellom mineralservanter og porselensservant. Vi tilbyr spesialtilpasning etter mål på bestilling. Ta kontakt med salgsavdelingen. 

Nytt i år er at Fossbad har delt inn Variantserien i tre ulike dybder 40-46-48. Se relaterte produkter for de andre dybdene. 

 

Servanter med Evermite overflate

Servanten er laget av mineralkompositt og navnet har sitt utspring fra overflatebehandlingen «Evermite» som gjør den ekstra slitesterk.

Hovedkomponenten består av steinarten Dolomite som er utvinnet fra fjell dannet for millioner av år siden. Servantene er laget av mineralpulver/polyesterharpiks og overflaten er beskyttet av gelcoat med tykkelse på minst 0,5 mm.

Evermite overflate, såkalt «diamond surface» – har unike egenskaper når det gjelder holdbarhet og glans, og beskytter servanten mot misfarging, riper og slitasje.

Det er 10 års garanti på mineralservanter.

 

Utførelser:

Hvit matt med integrert grep har et stilrent uttrykk og en hvit matt overflate som gir en god kvalitetsfølelse. Det integrerte grepet tilfører møbelet karakter.

Hvit matt med håndtak har et stilrent uttrykk og en hvit matt overflate som gir en god kvalitetsfølelse. Her med Krom bøyle.

Sort eik leveres som fronter og seksjoner i Variant- og Vita-kolleksjonen og er en slett front med trestruktur i overflaten. De solide frontene utstråler eksklusivitet og moderne eleganse, samtidig som de gir en lun og innbydende følelse i rommet.

Eik Struktur leveres som fronter og seksjoner i Variant- og Vita-kolleksjonen og har en naturlig overflate med struktur. Utførelsen og fargetonen gir en følelse av kvalitet og varme. Ønsker du et stilrent uttrykk kan du velge sort matt håndtak eller et mer skjult grep som alu-grepslist.

Natur er beskrivende for utførelsen på fronten til skuffer og skap i Variant-kolleksjonen. Natur leveres med et godt integrert grep og har naturlig overflate med struktur. Fargen er varm og gir assosiasjon til treverk med et grått stikk. Fargen tilfører varme på lyse bad og lar seg kombinere med de fleste farger og overflater.

Classic har en behagelig hvittone som gir en god kvalitetsfølelse i rommet. Designet på profilen balanserer det klassiske med det moderne. Knottgrep i krom.

FOSSBAD:

 • Norskproduserte kvalitetsmøbler med en tradisjon for godt håndverk og design.
 • I 50 år har FOSSBAD hatt fokus på funksjonalitet, kvalitet og god design, og har vært møbelpionerer innen norsk møbelproduksjon.
 • Møblene blir produsert på Foss Fabrikker på Birkeland i Aust-Agder.

 

Leveringstid: ca 3 - 5 dager
Tilleggsinformasjon
SKU Variant48
Produsent Fossbad
Eksternt Lager Ja
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg på eller opprett en konto
Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)