Fossbad Variant kommode 60 og 80 cm med 2 skuffer - Med benkeplate

Tilgjengelighet: På lager
Only %1 left
Varekode:
Variant kommode
Leveringstid: ca 3 - 5 dager
8907,00 kr Vanlig pris 10479,00 kr

Fossbad Variant kommode - Dybde 46 cm

Med 2 skuffer - Med benkeplate

Innred rommet helhetlig med kommode for ekstra oppebevaring.

  • Dybde: 46 x Høyde: 63 cm.
  • Mål seksjon ex. benkeplate: B:61 x H:60 x D:46,5 cm
  • Velg mellom ulike utførelser i rullegardin. 
  • Leveres i bredde: 60 og 80 cm.
  • Vi tilbyr spesialtilpasning etter mål på bestilling. Ta kontakt med salgsavdelingen. 
Leveringstid: ca 3 - 5 dager

Fossbad Variant kommode - Dybde 46 cm

Med 2 skuffer - Med benkeplate

Innred rommet helhetlig med kommode for ekstra oppebevaring.

Kommoden har to myktlukkende skuffer med glass i sidene.

Kommoder leveres i bredder på 60 og 80 cm. To kommoder kan kombineres med felles benkeplate. Kommoder kan brukes frittstående eller sammen med andre møbler. Leveres i Hvit med flere dørfarger, Eik struktur og Sort eik utførelse, og passer derfor godt sammen med øvrige Fossbad produkter. Kommodene lar seg kombinere med flere bredder og med benkeplate på opptil 2,40 meter! 

Møbelserien gir rom for at du kan finne din stil enten du liker hvite utførelser, trestruktur, rette eller myke linjer. 

Variant er Fossbad sin største møbelserie og inneholder servantskap fra 60- til 180 cm bredde, og en rekke tilhørende møbler som speilskap, høyskap og kommoder. Velg mellom mineralservanter og porselensservant. Vi tilbyr spesialtilpasning etter mål på bestilling. Ta kontakt med salgsavdelingen. 

Nytt i år er at Fossbad har delt inn Variantserien i tre ulike dybder 40-46-48. Se relaterte produkter for de andre dybdene. 

Utførelser:

Hvit matt med integrert grep har et stilrent uttrykk og en hvit matt overflate som gir en god kvalitetsfølelse. Det integrerte grepet tilfører møbelet karakter.

Hvit matt med håndtak har et stilrent uttrykk og en hvit matt overflate som gir en god kvalitetsfølelse. Her med Krom bøyle.

Sort eik leveres som fronter og seksjoner i Variant- og Vita-kolleksjonen og er en slett front med trestruktur i overflaten. De solide frontene utstråler eksklusivitet og moderne eleganse, samtidig som de gir en lun og innbydende følelse i rommet.

Eik Struktur leveres som fronter og seksjoner i Variant- og Vita-kolleksjonen og har en naturlig overflate med struktur. Utførelsen og fargetonen gir en følelse av kvalitet og varme. Ønsker du et stilrent uttrykk kan du velge sort matt håndtak eller et mer skjult grep som alu-grepslist.

Natur er beskrivende for utførelsen på fronten til skuffer og skap i Variant-kolleksjonen. Natur leveres med et godt integrert grep og har naturlig overflate med struktur. Fargen er varm og gir assosiasjon til treverk med et grått stikk. Fargen tilfører varme på lyse bad og lar seg kombinere med de fleste farger og overflater.

Classic har en behagelig hvittone som gir en god kvalitetsfølelse i rommet. Designet på profilen balanserer det klassiske med det moderne. Knottgrep i krom.

FOSSBAD:

  • Norskproduserte kvalitetsmøbler med en tradisjon for godt håndverk og design.
  • I 50 år har FOSSBAD hatt fokus på funksjonalitet, kvalitet og god design, og har vært møbelpionerer innen norsk møbelproduksjon.
  • Møblene blir produsert på Foss Fabrikker på Birkeland i Aust-Agder.

 

Leveringstid: ca 3 - 5 dager
Tilleggsinformasjon
SKU Variant kommode
Produsent Fossbad
Eksternt Lager Ja
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg på eller opprett en konto
Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)