banner_vvs_1_1

Fossbad Variant høyskap B:30 x D:45 cm - Med 2 dører

Tilgjengelighet: På lager
Only %1 left
Varekode:
Høyskap B30xD45 cm
Leveringstid: ca 3 - 5 dager
5823,00 kr Vanlig pris 6850,00 kr

Fossbad Variant høyskap B:30 x D:45 cm

Med 2 dører og en fasthylle i midten – 2 løse over og 2 løse under.

  • Se de ulike utførelsene i rullegardin.
  • Mål: Bredde:30 x Høyde:170 x Dybde:45 cm.
  • Mål skrog ex fronter. Front tykkelse 1,6 - 2,2 mm. Fronter leveres med håndtak som avbildet. 
  • Ønsker du et annet håndtak enn vist på bilder ta kontakt med salgsavdelingen. 
Leveringstid: ca 3 - 5 dager

Fossbad Variant høyskap B:30 x D:45 cm

Med 2 dører og en fasthylle i midten – 2 løse over og 2 løse under.

Kan også skaffes med andre håndtak. 

Møbelserie

Variant er vår største møbelserie og inneholder servantskap fra 60- til 180 cm bredde og en rekke tilhørende møbler som speilskap, høyskap, høyt sideskap, kommoder, sittebenk og veggkassett.

Møbelserien gir rom for at du kan finne din stil enten du liker hvite utførelser, trestruktur, rette eller myke linjer. Velg mellom porselensservant og flere mineralservanter med funksjonelt og stilrent design.

Utførelser:

Hvit matt med integrert grep har et stilrent uttrykk og en hvit matt overflate som gir en god kvalitetsfølelse. Det integrerte grepet tilfører møbelet karakter.

Hvit matt med håndtak har et stilrent uttrykk og en hvit matt overflate som gir en god kvalitetsfølelse. Her med Krom bøyle.

Sort eik leveres som fronter og seksjoner i Variant- og Vita-kolleksjonen og er en slett front med trestruktur i overflaten. De solide frontene utstråler eksklusivitet og moderne eleganse, samtidig som de gir en lun og innbydende følelse i rommet.

Eik Struktur leveres som fronter og seksjoner i Variant- og Vita-kolleksjonen og har en naturlig overflate med struktur. Utførelsen og fargetonen gir en følelse av kvalitet og varme. Ønsker du et stilrent uttrykk kan du velge sort matt håndtak eller et mer skjult grep som alu-grepslist.

Natur er beskrivende for utførelsen på fronten til skuffer og skap i Variant-kolleksjonen. Natur leveres med et godt integrert grep og har naturlig overflate med struktur. Fargen er varm og gir assosiasjon til treverk med et grått stikk. Fargen tilfører varme på lyse bad og lar seg kombinere med de fleste farger og overflater.

Classic har en behagelig hvittone som gir en god kvalitetsfølelse i rommet. Designet på profilen balanserer det klassiske med det moderne. Knottgrep i krom.

 
Leveringstid: ca 3 - 5 dager
Tilleggsinformasjon
SKU Høyskap B30xD45 cm
Produsent Fossbad
Eksternt Lager Ja
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg på eller opprett en konto