Dusjhjørne - Stort utvalg og høy kvalitet

Leter du etter et dusjhjørne som passer akkurat ditt baderom? VVSKomplett har et stort utvalg og vi er sikre på at du kan finne et dusjhjørne uansett hva slags krav og ønsker du har. Blant produsentene som leverer dushjørne til oss er Dansani, Foss Bad, Gustavsberg, IFØ, Porsgrund, Tema og VVS Marketing. Felles for alle disse er en meget høy kvalitet, lang levetid og moderne design.

Velger du å kjøpe et dusjhjørne vil vi sørge for at varen blir fraktet trygt helt til døren. Vi garanterer også en enkel og trygg kjøpsprosess der vi hele tiden arbeider for at du skal være fornøyd både før, under og etter din handel.

Hos oss kan du også oppleve at prisen på et dusjhjørne ligger mellom 20 - 60 prosent lavere enn den veiledende markedsprisen. På grunn av dette er det også mange håndverkere som kjøper deler hos oss. Vi ønsker å være landets mest komplette VVS-forhandler, og derfor kan du hos oss både finne de kjente merkevarene og de mindre kjente nisjeproduktene.

I tillegg til dusjhjørne kan du finne servantbatteri, badekar, baderomsmøbler, klosetter, varmtvannsberedere, vifter, armatur, kjøkkenvask og blandebatterier på våre nettsider.

Dersom du har spørsmål om dusjhjørne eller noen av våre andre produkter er du naturligvis hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon eller e-post. Alle våre produkter blir levert på døren over hele fastlandet uten ekstra omkostninger.

Vi ser frem til en hyggelig VVS-handel med deg.

Dusjhjørne: