Handlevogn
0 kr 0,00

Du har ingen varer i handlevognen.

Flere visninger

 • Høiax liggende bereder Quadro L 60
 • Høiax liggende bereder Quadro L 60

Høiax liggende bereder Quadro L 60

Høiax

Varekode: 8025471

Tilgjengelighet: På lager

Leveringstid: 3-5 dager
Høiax liggende bereder
Quadro L 60.

Logistikk (M3): 2,23.
Nettovekt (kg): 21,2.
Effekt (kW): 1,95.
Tankvolum (L): 56.
kr 8 662,50
Produktbeskrivelse

  Detaljer

  Høiax liggende bereder

  Quadro L passer ypperlig der hvor takhøyden er lav, eksempelvis i krypkjellere, over himlinger osv. På grunn av den vertikale plasseringen er dog ikke styrttappingskapasiteten like god som på en stående bereder, ettersom vannspeilet er mye større.

  Berederen er skumisolert for å sikre et minimalt varmetap, og er dermed strømbesparende. Den leveres med Aqua Temp mekanisk to-rørs blandeventil og egen plugg for tapping. De justerbare bena gjør den fleksibel med hensyn til underlaget den står på.

  El-boksen er sprutsikker og godkjent for IP klasse 21. Tanken er konstruert for oppvarming av forbruksvann med elektrisk energi. Vannet varmes opp av et elektrisk element som kontrolleres av en termostat, disse finnes i berederens koblingsrom. Varmtvannet kan innblandes kaldtvann i blandeventilen for å minske faren for skolding.
  Utover termostaten så har tanken to sikkerhetssystemer.
  Temperaturbegrenseren finnes i koblingsrommet; denne skal forhindre at vannet begynner å koke ved termostatsvikt. Dersom denne løser ut må den tilbakestilles manuelt ved å trykke på den røde reset-knappen. At temperaturbegrenseren løser ut kan være et signal om at noe er feil; berederen / installasjonen bør derfor kontrolleres av en fagmann.
  Sikkerhetsventilen åpner ved ca. 1MPa /10bar og slipper ut vann dersom trykket i tanken blir for høyt.
Tilleggsinformasjon

  Tilleggsinformasjon

  Eksternt Lager NA
Product's Review

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)