Handlevogn
0 kr 0,00

Du har ingen varer i handlevognen.

Flere visninger

 • CTC EcoTerm 300 A akkumulatortank
 • CTC EcoTerm 300 A akkumulatortank

CTC EcoTerm 300 A akkumulatortank

CTC

Varekode: 8200909

Tilgjengelighet: På lager

Leveringstid: ca 1 - 2 uker
CTC EcoTerm 300 A akkumulatortank
EcoTerm 300 A er en enkel 300–liters akkumulatortank med med 4 stk 1” stusser, lufting, tappestuss og 2 stk muffer for følere.

Høyde: 1600 mm.
Dia: 590 mm.

kr 8 020,00
Produktbeskrivelse

  Detaljer

  CTC EcoTerm

  EcoTerm er den perfekte akkumulatortanken for villaeiere. Akkumulatortanken akkumulerer lavtemperert, konstant og fornybar energi. Systemet er fleksibelt med ulike kombinasjoner av elektrisk element og spiral. Utførelsene med spiral (merket C i produktnavnet) passer perfekt hvor man ønsker forvarming av tappevann fra akkumulator eller tilføre varme fra solpaneler. Elektrisk element (E) er en back–up for ekstra spisslast med elektrisitet.
  CTC produserer også en ren akkumulatortank uten spiral og el–element, som ofte benyttes som akkumulator for varmepumper.
  Akkumulatortanken for solenergi i kombinasjon med varmepumpe er en kombinasjon av to spiraler og to el–elementer (CECE), og er avdelt ved hjelp av gulv for perfekt sjikting. Dette deler tanken inn i tre temperaturområder, hvor nedre del tilkobles solpaneler i coil, og midtre del tilkobles varmepumpe. Øvre del er avsatt for høytemperererte energikilder som pelletskjele eller gasskjele. Når solinnstrålingen er god er det sannsynlig at hele tanken varmes opp til et høytemperert nivå. Varmepumpen vil dermed ikke starte, og en eventuell høytemperert energikilde kobles ut.

  EcoTerm finnes i størrelser fra 120 liter til 300 liter. Akkumulatortankene CEC og CECE, som er dedikert til å betjene solvarme, finnes kun i 400 liter.
  Produktbredden gir fleksibilitet med hensyn på plassering og energibehov. Større volum gir økt kapasitet for varmepumpe for å nyttiggjøre seg effekten av all energien som hentes inn.

  Fordeler
  - Tilpasset enebolig og mindre bygg.
  - Akkumulerer lavtemperert, konstant og fornybar energi.
  - Fleksibelt system som kommer i flere størrelser og versjoner, og kan skreddersys byggets behov.
  - Produseres i størrelser fra 120-400 liter.
  - Mange mulige systemkombinasjoner.
Tilleggsinformasjon

  Tilleggsinformasjon

  Eksternt Lager Ja
Product's Review

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)