Handlevogn
0 kr 0,00

Du har ingen varer i handlevognen.

Flere visninger

 • Vedfyrt badstuaggregat Kastor Karhu 22 med vanntank

Vedfyrt badstuaggregat Kastor Karhu 22 med vanntank

Tylø

Varekode: 289084K

Tilgjengelighet: På lager

Leveringstid: 2-4 uker
Vedfyrt badstuaggregat Kastor Karhu 22 med vanntank
Mål:
Dybde 620 mm

Høyde 785 mm

Badstuvolum 12-22 m3

Bredde 485 mm

kr 13 250,00
Produktbeskrivelse

  Detaljer

  Vedfyrt badstuaggregat Kastor Karhu 22 med vanntank. Vedfyrt Badstuaggregat Kastor Karhu 22 med Vanntank er et vedfyrt badstuaggregat med en vanntank på siden. Med moderne linjer og en front i krom som passer inn i alle typer badstuinnredninger. Dessuten har sikkerhetsavstanden kunnet minskes uten risiko samtidig som den optimale ytelsen forblir upåvirket. Kastor fortsetter likevel til å tilby beskyttelsesplater som tilbehør. Alle Karhu-aggregat kan reguleres i høyden takket være justerbare bein og de er CE-merket og samtlige modeller har en 115 mm røykgang for bak- eller toppmontering. Dette badstuaggregatet er tilpasset for 25-30 kg badstustein.
  Kastor har produsert vedfyrte badstuaggregat i over 100 år, og vet hva som kreves for å skape en perfekt avslappende og helsebringende badstuopplevelse. Takket være sin lange erfarenhet har deres ingeniører skapt et effektivt og rent aggregat der maksimal varme kan utvinnas fra relativt lite ved. Kastor vedfyrte badstuaggregat er produsert med høyeste kvalitet i Finland.
  Sikkerhetsavstand:>br> - Framside: 500 mm - Side uten vanntank: 300 mm - Side med vanntank: 150 mm - Bakside: 300 mm - Tak: 1240 mm
Tilleggsinformasjon

  Tilleggsinformasjon

  Eksternt Lager Ja
Product's Review

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)