Handlevogn
0 kr 0,00

Du har ingen varer i handlevognen.

Flere visninger

 • Tylø badstuaggregat Sense Sport 2/4

Tylø badstuaggregat Sense Sport 2/4

Tylø

Varekode: 62202020

Tilgjengelighet: På lager

Leveringstid: ca 2 - 4 uker
Tylø badstuaggregat Sense Sport 2/4
Uten dampfunksjon.

Mål: B:348 x H:480 x D:214 mm.
Stein: 7 kg.
Minste takhøyde: 1900 mm.
kr 7 200,00
Produktbeskrivelse

  Detaljer

  Tylø badstuaggregat Sense Sport 2/4

  Et lite badstuaggregat for det minste badsturommet 2 - 4 m3.

  Med sitt superkompakte format kan denne effektive elektriske badstueovnen plasseres i selv de minste badstuerom uten at det går utover kapasitet eller utseende. Det integrerte kontrollpanelet gir enkel betjening og Thermosafe™ overflatebehandling bidrar til høy sikkerhet.

  Fordeler:
  - Den innebygde beholderen som fylles med vann når badstuen starter gir en behagelig, myk varme - akkurat som det skal være i en ekte Tylø-badstue.
  - Kombinasjonen dype og veldimensjonerte steinmagasin og varmeelement i direkte kontakt med steinene gir den i særklasse beste fordampningseffekten.
  - Den velkjente berøringsbeskyttelsen Thermosafe gir økt sikkerhet ved uønsket berøring av aggregatet. Også overopphetingsbeskyttelsen, termostaten og temperaturføleren er nøye utvalgte komponenter som garanterer sikkerheten.

  - Egenproduksjon, nitidige kvalitetskontroller og generøse garantier gjør alle Tylø aggregat til ett trygt kjøp med 5 års materialgaranti.
  - Steinmagasin i rustfritt stål og helstøpt overdel i aluminium er to materialvalg som viser hvor høyt vi stiller våre kvalitetskrav.
  - Tyløs varmeelement - badstuaggregatets hjerte, produseres i en nøye overvåket prosess som sikrer funksjonen og den lange holdbarheten.
Tilleggsinformasjon

  Tilleggsinformasjon

  Eksternt Lager Ja
Product's Review

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)