Handlevogn
0 kr 0,00

Du har ingen varer i handlevognen.

Illustrasjonsfoto av møbel i miljø

Flere visninger

 • Foss Variant servantskap Classic med krom bøyle, uten servant
 • Illustrasjonsfoto av møbel i miljø

Foss Variant servantskap Classic med krom bøyle, uten servant

Foss Fabrikker

Varekode: 9060040146 + 9030020146

Tilgjengelighet: På lager

Leveringstid: ca 1 uke
Foss bad Variant servantskap, uten servant.
Classic front med krom bøyle.
Oppsett: 30+60+60+30.

Illustrasjonsfoto.
kr 24 182,00
Produktbeskrivelse

  Detaljer

  Foss Variant servantskap Classic med krom bøyle, uten servant
  Oppsett: 30+60+60+30.

  2 stk: Sideskap B30 H60 D45 - 9030020146.
  2 stk: Servantskap B60 H60 D45 - 9060040146.

  Servant, armatur og vannlås må bestilles i tillegg.

  Foss Fabrikker A/S er den ledende produsenten av baderomsmøbler på det norske markedet. Vi tilbyr en rekke forskjellige baderomsserier slik at du kan få akkurat det badet du drømmer om.
  Gå for møbler fra én serie, eller kombiner fra de forskjellige! Vi har små speil, store speil, høye skap og lave skap. Liker du høyglans eller matt? Foss gir gode råd om hvordan du kan skape den stilen du foretrekker, uansett om den er klassisk, moderne, tøff eller romantisk.

  Badet er både oppholdsrom og bruksrom. Vi legger derfor vekt på både spennende og funksjonell design i alle våre baderomsløsninger. Vi fokuserer kontinuerlig på å kunne tilby våre kunder nye og inspirerende løsninger. Upåklagelig kvalitet og fornøyde kunder skal være en selvfølge hos oss.

  Variant 2 skuffer.
  Alle skuffer i denne serien har fulluttrekk og demping.
  Foto er kun en av mange kombinasjonsløsninger av Foss. Ta gjerne kontakt for pristilbud og hjelp hvis du ønsker andre sammensetninger av seksjonene.

  Møbelserie
  Variant er vår største møbelserie og inneholder servantskap fra 60- til 180 cm bredde og en rekke tilhørende møbler som speilskap, høyskap, høyt sideskap, kommoder, sittebenk og veggkassett. Møbelserien gir rom for at du kan finne din stil enten du liker hvite utførelser, trestruktur, rette eller myke linjer. Velg mellom porselensservant og flere mineralservanter med funksjonelt og stilrent design.

  Classic har en behagelig hvittone som gir en god kvalitetsfølelse i rommet. Designet på profilen balanserer det klassiske med det moderne og er formet av designer Øystein Foss. Velg mellom knott og grep i krom.
Tilleggsinformasjon

  Tilleggsinformasjon

  Eksternt Lager Ja
Product's Review