Baderomsmøbler - Ny baderomsinnredning

Er det på tide med nye baderomsmøbler? Eller kanskje er du i ferd med å pusse opp og ønsker en helt ny og moderne baderomsinnredning? Hos VVSKomplett kan du enkelt og trygt bestille baderomsmøbler og baderomsinnredning fra anerkjente produsenter som blant annet Dansani, Foss Bad, Gustavsberg, IFØ, Macro Porsgrund og Arosa.

Baderomsmøbler skal holde en meget høy kvalitet og tåle langvarig fuktighet. Derfor tilbyr vi også kun baderomsinnredning fra anerkjente produsenter som vektlegger høy produktkvalitet. Vårt mål er at våre kunder skal være fornøyde både før, under og etter kjøpet av baderomsinnredning.

Dersom du velger å bestille baderomsmøbler fra oss, vil du ofte oppleve at prisene er 20 - 30 prosent lavere enn den veiledende markedsprisen. Dette kan vi gjøre ettersom vi har stor lagerkapasitet og kjøper inne store mengder av baderomsmøbler samtidig. Vårt mål er å være landets mest komplette forhandler av baderomsinnredning og VVS-produkter.

Uansett hva du behøver av baderomsinnredning kan du finne noe som passer dine ønsker og behov på våre nettsider. Vi har lang erfaring innen VVS og baderomsmøbler, og bistår deg gjerne om du behøver hjelp med noe.

Vi leverer naturligvis din baderomsinnredning kostnadsfritt på døren over hele fastlandet, og dersom du mot formodning ikke skulle være fornøyd med produktet du har kjøpt, gir vi 14-dagers angrefrist på alle våre baderomsmøbler og andre VVS-produkter.

Dersom du har spørsmål om vår baderomsinnredning eller baderomsmøbler er du hjertelig velkommen til å kontakte oss over telefon eller e-post. Ved tekniske problemer har vi en egen support-avdeling som står klar til å hjelpe deg.

Baderomsmøbler: