Snurredass løsekammer 70/90 L m/strøm, Urinseparasjon

Tilgjengelighet: På lager
Only %1 left
Varekode:
snurredass-løskammer
Leveringstid: ca 2 - 4 uker
32831,00 kr

Snurredass løsekammer 70/90 L m/strøm, Urinseparasjon

Toalettet leveres komplett med toalettstol, nedføringsrør, kompostbeholder, lufterør (4m), takgjennomføringsrør (2m), takmansjett for tetting gjennom tak samt pipehatt. Modell med strøm har i tillegg kanalvifte i lufterøret samt varmekabel i kompostkammeret.

Leveringstid: ca 2 - 4 uker

Snurredass løsekammer 70/90 L m/strøm, Urinseparasjon

Dersom man ikke har strøm på hytta og dårlige trekkforhold, vil vi anbefale toalettstol med urinseparasjon. Grunnen til dette er at urin er sterkt luktutviklende. Ved å drenere urinen ut i grunnen vil man oppnå at toalettet utvikler mindre lukt, selv når det er dårlige trekkforhold.

Snurredassen med løse kammer har stor kapasitet, noe som gir sjelden tømming. Komposten får lang oppholdstid, hvilket gjør at avfallet vil være helt eller delvis kompostert ved skifte av kammer. Komposttanken har tre løse kompostbeholdere som er dreibare. Man dreier fra kammer til kammer ved hjelp av et medfølgende dreiestag. Varmekabel er ikke viktig å benytte seg av når man benytter urinseparererende toalettstol, men det kan leveres om ønskelig (modell med strøm). Vifte er alltid å foretrekke, enten strømdreven, 12V eller vindvifte.

Det er kun porselenstolen som er plassert i toalettrommet mens komposteringen foregår under gulvet. Dette gir lang avstand til avfallet, og toalettrommet vil se ut som i en hvilken som helst bolig. Skifting og tømming av kammer er en enkel operasjon ved å åpne luken i siden på komposteringskammeret. Urin ledes til infiltrasjonsgrøft (se bildearkiv for detaljer).

Tips! For å oppnå kompostering er det nødvendig med noe tilførsel av vann. For eksempel kan man tilføre en liter vann pr. hyttebesøk.

 

Leveringstid: ca 2 - 4 uker
Tilleggsinformasjon
SKU snurredass-løskammer
Produsent Hyttetorget
Eksternt Lager Ja
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg på eller opprett en konto