Fossbad Variant høyskap B:30 x D:45 cm - Med 1 dør og 3 skuffer

Tilgjengelighet: På lager
Only %1 left
Varekode:
Høyskap med 1 dør D:45cm
Leveringstid: ca 3 - 5 dager
12335,00 kr Vanlig pris 14512,00 kr

Fossbad Variant høyskap med 1 dør og skuffer

Dybde: 45 cm

  • Se de ulike utførelsene i rullegardin.
  • Mål: Bredde:30 x Høyde:170 x Dybde:45 cm.
  • Mål skrog ex fronter. Front tykkelse 1,6 - 2,2 mm. Fronter leveres med håndtak som avbildet. 
  • Produktmål med fronter: B:30 x D:47 x H:170 cm
  • Ønsker du et annet håndtak enn vist på bilder ta kontakt med salgsavdelingen. 
Leveringstid: ca 3 - 5 dager

Fossbad Variant høyskap B:30 x D:45 cm

Med 1 dør og 3 skuffer.

Kan også skaffes med andre håndtak. 

Høyskap er et praktisk oppbevaringsmøbel til baderommet. Velg samme utførelse som servantskapet og innred rommet helhetlig. Følger med regulerbare hyller. 

Høyskap med 3 skuffer og dør leveres i 30 cm bredde. Velg mellom 35 cm eller 45 cm dybde. Våre høyskap i Variant-serien leveres også med to dører i 30 og 40 cm bredde, og dybde 35 og 45 cm. Møbelserien gir rom for at du kan finne din stil enten du liker hvite utførelser, trestruktur, rette eller myke linjer.

Møbelserie

Variant er vår største møbelserie og inneholder servantskap fra 60- til 180 cm bredde og en rekke tilhørende møbler som speilskap, høyskap, høyt sideskap, kommoder, sittebenk og veggkassett.

Utførelser:

Hvit matt med integrert grep har et stilrent uttrykk og en hvit matt overflate som gir en god kvalitetsfølelse. Det integrerte grepet tilfører møbelet karakter.

Hvit matt med håndtak har et stilrent uttrykk og en hvit matt overflate som gir en god kvalitetsfølelse. Her med Krom bøyle.

Sort eik leveres som fronter og seksjoner i Variant- og Vita-kolleksjonen og er en slett front med trestruktur i overflaten. De solide frontene utstråler eksklusivitet og moderne eleganse, samtidig som de gir en lun og innbydende følelse i rommet.

Eik Struktur leveres som fronter og seksjoner i Variant- og Vita-kolleksjonen og har en naturlig overflate med struktur. Utførelsen og fargetonen gir en følelse av kvalitet og varme. Ønsker du et stilrent uttrykk kan du velge sort matt håndtak eller et mer skjult grep som alu-grepslist.

Natur er beskrivende for utførelsen på fronten til skuffer og skap i Variant-kolleksjonen. Natur leveres med et godt integrert grep og har naturlig overflate med struktur. Fargen er varm og gir assosiasjon til treverk med et grått stikk. Fargen tilfører varme på lyse bad og lar seg kombinere med de fleste farger og overflater.

Classic har en behagelig hvittone som gir en god kvalitetsfølelse i rommet. Designet på profilen balanserer det klassiske med det moderne. Knottgrep i krom.

 

FOSSBAD:

  • Norskproduserte kvalitetsmøbler med en tradisjon for godt håndverk og design.
  • I 50 år har FOSSBAD hatt fokus på funksjonalitet, kvalitet og god design, og har vært møbelpionerer innen norsk møbelproduksjon.
  • Møblene blir produsert på Foss Fabrikker på Birkeland i Aust-Agder.

 

Leveringstid: ca 3 - 5 dager
Tilleggsinformasjon
SKU Høyskap med 1 dør D:45cm
Produsent Fossbad
Eksternt Lager Ja
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg på eller opprett en konto