Danline New Porto 160 x 70,5 cm badekar standard - Uten paneler

Tilgjengelighet: På lager
Varekode:
11119
Leveringstid: ca 2 - 4 uker
Vanlig pris 10290,00 kr Special Price 9261,00 kr

Danline New Porto 160 x 70,5 cm

Badekar standard

  • Standard rektangulært badekar.
  • Leveres komplett med avløp/overløp, samt med understell og vannlås.
  • Panel bestilles separat. Se relaterte produkter.
  • Armatur og nakkeputer og annet tilbehør kan også bestilles i tillegg. Se relaterte produkter. 
  • Størrelse: 160 x 70,5 cm
  • Utvendig høyde: 580 mm.
  • Kapasitet: 200 liter. 
Leveringstid: ca 2 - 4 uker

Danline New Porto 160 x 70,5 cm

Porto er et moderne badekar med stilige runde linjer og kompakte mål som passer inn i mindre baderom. 

Slipp hverdagens stress i vår New Porto skreddersydd til én person. Med en ergonomisk ryggstøtte på den ene siden får du den ultimate avslapning og ro til tankene. Skjønnhet og funksjonalitet forenes i denne modellen. Modellen fås både som badekar standard og boblebad.

Badekar standard

  • System 00 – rent badekar.
  • Størrelse: 160 x 70,5 cm.

Alle badekar leveres med av- og overløp, vannlås og montert bensett.

Av- og overløp

Ditt av- og overløp skal selvfølgelig passe til ditt armatur. Derfor tilbyr vi også å produsere dem i hvit, krom, svart og polert messing. Selvom ikke armaturet er fra Danline. 

Danlines badekar er av meget høy kvalitet laget av 6 mm gjennomfarget sanitetsakryl. Alle materialer er grundig utprøvd for lang holdbarhet og god funksjonalitet. MEd forskjellige lag av forsterkning på baksiden, samt en robust laminert bunnplate for optimal stabilitet. 

Danline gir 5 års garanti på alle nye badekar og boblekar hvis en har overholdt alminnelige vedlikeholdsbetingelser og for øvrig brukt badet til normal anvendelse.


Alle Danline sine badekar kan leveres både som standard modeller og som massasjekar. Du kan velge mellom flere massasjepakker: Kobber, Sølv, Gull eller Platinum. OBS: Merk at noen av Danlines mindre modeller kun kan oppgraderes med kobber- og sølvpakken på grunn av dimensjonene. Blant annet New Porto.

Du kan også sette sammen ditt eget boblebad med Custom pakken, ta kontakt med salgsavdelingen så sender vi deg et tilbud med kombinasjoner som du ønsker. 

Ekstrautstyr

Armatur

Danlines armaturer kombinerer stil og funksjonalitet på enestående vis. Våre omhyggelig utvalgte armaturer er skapt med fokus på kvalitet og estetikk, og de tilfører en elegant finish til ethvert badekar. Uansett om du foretrekker hvit, krom, svart eller messing, har vi det
perfekte armaturet til ditt badekar.

Nakkeputer

Nakkeputer er en god idé i et badekar, fordi de gir ekstra komfort og støtte under oppholdet i vannet. De hjelper til med å avlaste nakke- og skuldermuskler, hvilket skaper en mer avslappende spaopplevelse og fjerner risikoen for spenninger. Danlines nakkeputer fås i hvit og svart, rund og firkantet.

Paneler

Front- og endepaneler fullfører modellens utseende og design. De hjelper til med å isolere badekaret, opprettholde vannets temperatur, og redusere energiforbruket. Alle Danlines paneler er designet med et klikksystem som gir enkel tilgang til badekarets indre komponenter som motorer, pumper og rørledninger på f.eks boblebad. Så lenge badekaret ditt ikke skal mures inn eller senkes ned må du kjøpe panel til.

Armatur og nakkeputer kan bestilles i tillegg. Se relaterte produkter. 

 

Et Danline kar er bygget for å holde i mange år og er veldig brukervennlig. Hvert eneste Danline kar har vært igjennom en grundig kontroll og test før det forlater fabrikken i Danmark. Dette sikrer at karet du velger vil leve opp til dine forventninger og alle funksjoner er testet. Danline produktene er CE-merket og besitter nødvendige sertifikater fra TUV/GS, Demko, Nemko og Semko.

 

Leveringstid: ca 2 - 4 uker
Tilleggsinformasjon
SKU 11119
Produsent Danline
Eksternt Lager Ja
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg på eller opprett en konto
Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)