Interform Eir 140 x 80 cm badekar med MikroSilk

Tilgjengelighet: På lager
Varekode:
30810 + 99600
Leveringstid: ca 2 - 4 uker
Vanlig pris 37089,00 kr Special Price 29671,00 kr

Interform Eir 140 x 80 cm massasjekar med Mikrosilk

  • Mål: 140 x 80 cm.
  • H: 70 cm x D: 56 cm.
  • Kapasitet: 300 liter.
  • Front- og endepanel må bestilles i tillegg.
  • Med klikkventil.

Illustrasjonsfoto med armatur på vegg. Armatur må bestilles i tillegg.

Begrenset lengde er kompensert med ekstra dybde for en optimal badeopplevelse.

Leveringstid: ca 2 - 4 uker

Interform Eir 140 x 80 cm badekar med Mikrosilk

Microsilk - Naturens egen oksygenbehandling

MicroSilk er kort forklart en helt unik kombinasjon av hydroterapi og oksygenbehandling. Teknikken øker oksygenet i vannet med hele 70% og fyller vannet med milliarder av negativt ladede bobler , så små at de peeler huden, trenger inn i porene, løfter ut urenheter og tilfører fuktighet. De ørsmå boblene bryter ikke overflaten, men forblir i vannet. De øker kollagenproduksjonen, gir energi til cellene, stimulerer immunforsvaret, dreper bakterier og reduserer linjer og rynker. I tillegg er følelsen av å bade i sprudlende bobler helt unik. Interform er Norges eneste leverandør av badekar med den banebrytende mikrobobleteknologien, MicroSilk.

Badekar med Microsilk® har kun en dyse som da tilfører oksygen til badevannet.
Microsilkpumpen er på 1250W.

Designkolleksjonen består av vakre badekar med tidløst design og rene linjer. De klassiske formene tilfører badet sjel og personlighet. Samtidig er karene særdeles funksjonelle og komfortable.

Karet produseres i vakumforet sanitærakryl og forsterkes med glassfiber. Materialet er slitesterkt, holder seg blankt og er lett å gjøre rent. Dette gir et kar som er solid, men også lett. Småskader/riper i karet kan enkelt poleres bort. Karene har solid ramme med justerbare bein.

På alle Interform bade-/boblekar er det 5 års garanti mot fabrikasjonsfeil. Det er 2 års garanti på all utrustning på karet, som f.eks. armatur, søyler, pumper og elektronikk.

Ved riktig rengjøring har du glede av karet i mange år framover. Karet skal rengjøres regelmessig med vanlige rengjøringsmidler. Ikke bruk midler med alkohol eller slipemidler, stålull og andre redskaper som riper.

Stadig flere ønsker å lage en individuell stil på badet. Dette kan du gjøre ved å velge en annen farge på panelene til badekaret ditt, mot et pristillegg.
Oppgi ønsket RAL-kode og du vil få et produkt unikt for ditt baderom - helt i tråd med hva du ønsker.
Leveringstid: ca 2 - 4 uker
Tilleggsinformasjon
SKU 30810 + 99600
Produsent Interform
Eksternt Lager Ja
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg på eller opprett en konto