banner_vvs_1_1

Interform Corner massasjekar 141 x 141 cm med MicroSilk

Tilgjengelighet: På lager
Varekode:
40001 - 99600
Leveringstid: ca 1 uke
Vanlig pris 33904,00 kr Special Price 23733,00 kr

Interform Corner badekar

  • Med Microsilk.
  • Mål: 141x141 cm.
  • H: 63 cm D: 47 cm.
  • Kapasitet: 260 liter.
  • Leveres med klikkventil, uten overløp.
  • Hjørnepanel må bestilles i tillegg, se relaterte produkter.
  • Illustrasjonsfoto med armatur. Det må bestilles i tillegg, se relaterte produkter.
Leveringstid: ca 1 uke

Interform Corner massasjekar
Med MicroSilk.

Microsilk - Naturens egen oksygenbehandling.

MicroSilk er kort forklart en helt unik kombinasjon av hydroterapi og oksygenbehandling. Teknikken øker oksygenet i vannet med hele 70% og fyller vannet med milliarder av negativt ladede bobler , så små at de peeler huden, trenger inn i porene, løfter ut urenheter og tilfører fuktighet. De ørsmå boblene bryter ikke overflaten, men forblir i vannet. De øker kollagenproduksjonen, gir energi til cellene, stimulerer immunforsvaret, dreper bakterier og reduserer linjer og rynker. I tillegg er følelsen av å bade i sprudlende bobler helt unik. Interform er Norges eneste leverandør av badekar med den banebrytende mikrobobleteknologien, MicroSilk.

Interform karet produseres i vakumforet sanitærakryl og forsterkes med glassfiber. Materialet er slitesterkt, holder seg blankt og er lett å gjøre rent. Dette gir et kar som er solid, men også lett. Småskader/riper i karet kan enkelt poleres bort. Karene har solid ramme med justerbare bein.

På alle Interform bade-/boblekar er det 5 års garanti mot fabrikasjonsfeil. Det er 2 års garanti på all utrustning på karet, som f.eks. armatur, søyler, pumper og elektronikk.

Ved riktig rengjøring har du glede av karet i mange år framover. Karet skal rengjøres regelmessig med vanlige rengjøringsmidler. Ikke bruk midler med alkohol eller slipemidler, stålull og andre redskaper som riper.

 

Leveringstid: ca 1 uke
Tilleggsinformasjon
SKU 40001 - 99600
Produsent Interform
Eksternt Lager Ja
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg på eller opprett en konto