Handlevogn
0 kr 0,00

Du har ingen varer i handlevognen.

Flere visninger

 • Interform Corner massasjekar med MikroSilk
 • Interform Corner massasjekar med MikroSilk
 • Interform Corner massasjekar med MikroSilk
 • Interform Corner massasjekar med MikroSilk

Interform Corner massasjekar med MikroSilk

Interform

Varekode: 40001 - 99600

Tilgjengelighet: På lager

Leveringstid: ca 1 - 3 uker
Interform Corner
Med MikroSilk.

Mål: 141x141 cm.
H: 63 cm D: 47 cm.
Kapasitet: 260 liter.

Hjørnepanel må bestilles i tillegg, se relaterte produkter.
kr 24 635,00
Produktbeskrivelse

  Detaljer

  Interform Corner massasjekar
  Med MikroSilk.

  Microsilk - Naturens egen oksygenbehandling.

  MicroSilk er kort forklart en helt unik kombinasjon av hydroterapi og oksygenbehandling. Teknikken øker oksygenet i vannet med hele 70% og fyller vannet med milliarder av negativt ladede bobler , så små at de peeler huden, trenger inn i porene, løfter ut urenheter og tilfører fuktighet. De ørsmå boblene bryter ikke overflaten, men forblir i vannet. De øker kollagenproduksjonen, gir energi til cellene, stimulerer immunforsvaret, dreper bakterier og reduserer linjer og rynker. I tillegg er følelsen av å bade i sprudlende bobler helt unik. Interform er Norges eneste leverandør av badekar med den banebrytende mikrobobleteknologien, MicroSilk.

  Interform karet produseres i vakumforet sanitærakryl og forsterkes med glassfiber. Materialet er slitesterkt, holder seg blankt og er lett å gjøre rent. Dette gir et kar som er solid, men også lett. Småskader/riper i karet kan enkelt poleres bort. Karene har solid ramme med justerbare bein.

  På alle Interform bade-/boblekar er det 5 års garanti mot fabrikasjonsfeil. Det er 2 års garanti på all utrustning på karet, som f.eks. armatur, søyler, pumper og elektronikk.

  Ved riktig rengjøring har du glede av karet i mange år framover. Karet skal rengjøres regelmessig med vanlige rengjøringsmidler. Ikke bruk midler med alkohol eller slipemidler, stålull og andre redskaper som riper.
Tilleggsinformasjon

  Tilleggsinformasjon

  Eksternt Lager Ja
Product's Review