Handlevogn
0 kr 0,00

Du har ingen varer i handlevognen.

Flere visninger

 • Interform Corner massasjekar med MikroSilk
 • Interform Corner massasjekar med MikroSilk
 • Interform Corner massasjekar med MikroSilk
 • Interform Corner massasjekar med MikroSilk

Interform Corner massasjekar med MikroSilk

Interform

Varekode: 40001 - 99600

Tilgjengelighet: På lager

Leveringstid: ca 1 - 3 uker
Interform Corner
Med MikroSilk.

Mål: 141x141 cm.
H: 63 cm D: 47 cm.
Kapasitet: 260 liter.

Hjørnepanel må bestilles i tillegg, se relaterte produkter.
kr 24 635,00
Produktbeskrivelse

  Detaljer

  Interform Corner massasjekar
  Med MikroSilk.

  Microsilk - Naturens egen oksygenbehandling.

  MicroSilk er kort forklart en helt unik kombinasjon av hydroterapi og oksygenbehandling. Teknikken øker oksygenet i vannet med hele 70% og fyller vannet med milliarder av negativt ladede bobler , så små at de peeler huden, trenger inn i porene, løfter ut urenheter og tilfører fuktighet. De ørsmå boblene bryter ikke overflaten, men forblir i vannet. De øker kollagenproduksjonen, gir energi til cellene, stimulerer immunforsvaret, dreper bakterier og reduserer linjer og rynker. I tillegg er følelsen av å bade i sprudlende bobler helt unik. Interform er Norges eneste leverandør av badekar med den banebrytende mikrobobleteknologien, MicroSilk.

  Interform karet produseres i vakumforet sanitærakryl og forsterkes med glassfiber. Materialet er slitesterkt, holder seg blankt og er lett å gjøre rent. Dette gir et kar som er solid, men også lett. Småskader/riper i karet kan enkelt poleres bort. Karene har solid ramme med justerbare bein.

  På alle Interform bade-/boblekar er det 5 års garanti mot fabrikasjonsfeil. Det er 2 års garanti på all utrustning på karet, som f.eks. armatur, søyler, pumper og elektronikk.

  Ved riktig rengjøring har du glede av karet i mange år framover. Karet skal rengjøres regelmessig med vanlige rengjøringsmidler. Ikke bruk midler med alkohol eller slipemidler, stålull og andre redskaper som riper.
Tilleggsinformasjon

  Tilleggsinformasjon

  Eksternt Lager Ja
Product's Review

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)