Badekar som varmer

Lite er så deilig som et badekar med varmt dampende vann når kulda kommer krypende og mørket legger seg som et fuktig og tungt teppe over hustakene. Lyden av vannet som renner og langsomt fyller ditt badekar, mens du tenner noen lys, setter på en rolig CD og finner fram boken du lenge har utsatt å starte på. Et badekar øker ens livskvalitet, reduserer stress og bidrar til en bedre hverdag både for deg og de rundt deg.

Dette er akkurat hva mange av våre kunder har valgt å gjøre for å bekjempe de mørke månedene. Blant vårt store utvalg av badekar fra kjente kvalitetsprodusenter kan du velge mellom hjørnekar, innbyggingskar, ovale kar, frittstående kar, massasjekar og rektangulære kar. Felles for alle våre badekar er at de holder en meget høy kvalitet og vil være til glede i mange mørke vintere framover.

Vi fører badekar fra blant annet Duravit, Fjordbad, Danline, Porsgrund, Tema, Vikingbad, Gustavsberg og Porsgrund.

I tillegg til badekar har vi alt du behøver til badet, fra innredning og dusjkabinett til varmepumper og varmtvannsberedere. Om du sammenligner våre priser med de veilende prisene, vil du se at våre badekar ofte koster mellom 20 – 60% mindre enn i butikkene. Dette er fordi vi ofte kjøper inn store mengder.

Ønsker du å kjøpe et badekar er det enkelt og trygt å bestille hos VVS Komplett og varene du kjøper vil bli brakt helt til døren.

Badekar: