banner_vvs_1_1

Altech varmekabel selvbegrensende 15 meter 11W/m - Med gummikabel og støpsel

Tilgjengelighet: På lager
Varekode:
2404466
Leveringstid: ca 1 uke
3325,00 kr

Altech varmekabel selvbegrensende 15 meter 11W/m

- Med gummikabel og støpsel.
- Effekt: 165W.
- Lengde: 15 m.
- Merkespenning: 230 V.
- Farge: Rød.

Leveringstid: ca 1 uke

Altech varmekabel selvbegrensende 15 meter 11W/m

Altech Antifreeze Cable er en varmekabel for frostbeskyttelse av vannrør. Kabelen kan enten installert i eller utenfor røret.

Den selvbegrensende kabelen følger med metervis, der du velger lengde, og i ferdige lengder, fra 2 meter til 60 meter. For de tilkoblingsklare varmekablene medfølger tilkoblingskabel 1,5 meter samt plugg, varselskilt og bruksanvisning. Alt i en transportvennlig kartong.

Kabelen tåler frostbeskyttelse av rør opp til 50 mm i diameter ved -25 °C, forutsatt at røret være forsynt med minst 30 mm isolasjon eller nedgravd i bakken minst 50 cm.
Kabelen er ikke egnet for takrenner, som en såkalt iglodannelse kan oppstå fordi røret er ikke sluttet.
Maksimalt tillatt vanntrykk ved installasjon i vannrør er 9 bar / 0,9 MPa. Hvis kabelen skal monteres inne i vannrøret, bruk Altech Penetration.
Altech Antifreeze Cable (opptil 25 m) er godkjent av Semko for montering i trykkvannsrør. Kabelen er helt fri for halogen, PVC og bly. Slik er det det er et veldig godt valg fra et miljøsynspunkt.

Utformingen av kabelen er rund, noe som gjør tilkoblingen enklere og tettere. Siden kabelen er selvbegrensende, vil temperaturen være rundt +60 °C. Hvis kabelen er konstant tilkoblet, den leverer alltid strøm. Driftstemperatur og effekt varierer avhengig av plassering, isolasjonstykkelse og omgivelsestemperatur.
Effekten er ca. 11 W/m i luft på rør ved en omgivelsestemperatur på + 5 °C og for intern installasjon fra 26 Watt / meter. Om sommeren vil det være forhøyet vanntemperatur i røret, normalt 30–40 °C ved stillestående vann. Hvis lavere temperatur er ønskelig, samt lavere energikostnad er nødvendig, bør termostaten være slått på (se vår automatboks 240 49 10). Hvis fast installasjon er nødvendig, kontakt en elektriker.

Merk! Maksimal tilkoblingslengde for 10 A treg sikring og en starttemperatur på minst + 5 ° C:
100 m utenfor ledningen og 60 m innenfor vannledningene.

Bruk en jordfeilbryter når du installerer Altech frostvæskekabel uavhengig av installasjonstype.
Dersom kabelen brukes i annet enn vannrørsinstallasjoner, skal det benyttes overflatemontering.

Leveringstid: ca 1 uke
Tilleggsinformasjon
SKU 2404466
Eksternt Lager Ja
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg på eller opprett en konto